De Orchideeën Hoeve

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

De Orchideeën Hoeve

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Elkaar het ja-woord geven tussen duizenden vlinders, een spectaculair huwelijksfeest onder een sprookjesachtige bloemenhemel en trouwfoto’s maken midden in de jungle… de Orchideeën Hoeve is een trouwlocatie om van te dromen!

De geheel overdekte Orchideeën Hoeve staat bekend om haar prachtige tuinen vol tropische flora en fauna. Bruidsparen zijn dol op het tropische park dat een avontuurlijk en sprookjesachtig karakter heeft. In de tuinen vind je tal van bijzondere locaties voor de perfecte huwelijksdag. Daarnaast is de Orchideeën Hoeve al jaren favoriet bij fotografen als achtergrond voor een idyllische trouwreportage.

Midden in het park bevindt zich de tropische Vlinder Vallei. In deze romantische vlindertuin kunnen jullie elkaar officieel het ja-woord geven. Te midden van tweeduizend vlinders wordt jullie huwelijk voltrokken in een romantische trouwgrot bovenin de Vallei. Naast vrienden en familie zullen vissen, leguanen en vogels getuigen zijn van jullie liefde voor elkaar. Uniek, speciaal en onvergetelijk!

Na het loslaten van een vlinder als bezegeling van jullie liefde en een tropische cocktail, kan het feest losbarsten! Boek het sfeervolle serrerestaurant voor een gezellige receptie of geef een spetterend huwelijksfeest in de gloednieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin. In deze unieke natuurbeleving vormen meer dan duizend zomerbloeiers een prachtige bloemenhemel boven je hoofd. Een sprookjesachtige beleving die iedereen doet verwonderen en zorgt voor een heerlijke zomerse ambiance! 

Of jullie het nu groot of klein willen vieren, de mogelijkheden bij de Orchideeën Hoeve zijn net zo veelzijdig als de natuur. Wat dacht je van een bruidsboeket gemaakt van bloemen uit eigen kwekerij, een gezellige borrel in de citrusbar ‘Pura Vida’ of een luxe diner in het serrerestaurant?

Kijk voor meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl of vraag de trouwbrochure aan via tel: 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl.

.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Parkeren, Cultureel Belang, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
pin, contant en factuur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1979

Meningen over De Orchideeën Hoeve

3.7
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
rmlucke
Door Ronald
3.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De bruilof was enorm, maar het schenken van drank was probleematisch voor de gasten na het eten en tijdens het bruiloftsfeest. Wij hoorden dat pas achteraf, omdat niemand ons ermee wilde lastigvallen/confronteren. Wij het bruidspaar kreeg gewoon de drankjes die wij bestelden. maar als de gasten een cola-rum bestelden was dat een probleem, jammer!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 8315 PV

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact